Rejseblog for Globetrottere

Som ung student rejste jeg til Rom for at studere historie, og efter et par uger begyndte jeg, at arbejde som freelance guide for alle mulige rejsebureauer for at tjene til mine studier. Jeg fik aldrig færdiggjort mine studier, men fik i stedet påbegyndt en karriere i rejsebranchen, som nu har varet i mere end 40 år.

Lige siden 1973 har jeg rejst i 200 til 300 dage om året, og jobbet har ført mig hele jordkloden rundt. Op til flere gange. Specielt de mange år med Tjæreborg GT, hvor vi åbnede Fjerne Østen, Afrika og Sydamerika for gæster med en gennemsnits indkomst, har været en vigtig brik i min dannelses proces. I 1993 startede jeg mit eget bureau under navnet Sport & Event International. Og det har været en fantastisk rejse. Masser af succes, men også med nogle vilde oversatsninger i forbindelse med Champions League og slutrunde fodbold, som bragte os på randen af konkurs flere gange.

Men det har været en fantastisk rejse, hvor jeg har haft opgaver for Statsministre, Præsidenter og sågar Kongelige, og hvor jeg har haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med nogle af vor tids største sports ikoner – danske såvel som udenlandske. For slet ikke at tale om de titusinder af gæster, som jeg har haft ansvaret for på rejser og events overalt.

Og der er stadig fuld fart på med nye udfordringer, nye opgaver og fascinerende rejser.

I min rejseblog finder i rejseskildringer og nogle forhåbentlig interessante før og nu betragtninger i takt med, at jeg kommer rundt i en foranderlig verden og oplever nyt eller genser de gamle steder. Krydret med lidt spændende historier fra 40 år i en kuffert.

Gæste bloggere kan forekomme.

God fornøjelse på rejsen.

Bjarne Jensen